HÍREK


Döntőig menetelt az U9 és U11


Az FTC partnercsapatainak labdarúgó tornáján két korosztályban zajlottak a küzdelmek a Népligetben.

 

Október 31-én, kedden rendezték meg az FTC labdarúgó partnercsapatainak tornáját az U9-es és az U11-es korosztály számára az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. Az eseményen rekordot jelentő, 438 gyermek vett részt. A színvonalas tornát azonban a döntők megrendezése előtt az erős villámlás miatt fel kellett függeszteni.

Mindkét korosztályban két csapattal indultunk a tornán. U9-ben a két csapatunk az elődöntőben egymással csapott össze, U10-es korosztályunk az eggyel idősebbek között állt helyt, míg U11-es csapatunk szintén döntőbe jutott.

 

U9 keret: Császár Máté, Gerencsér Noel, Kakas Máté, Nemes Olivér, Horváth Zétény, Nemes Milán, Kurucz Zétény, Fazekas Mira, Dékány Zalán, Kálóczi Noel, Nemes Dominik, Nagy Soma, Csonka Zénó, Nikolic Lazar, Talósi Benjámin, Balogh Ferenc Brájen, Sabján Noel, Herczeg Dávid, Nagy Ádám

U9 edzői értékelés: Mindkét csapatunk sok gólt szerezve, tetszetős játékot mutatva játszott az egész tornán, abszolút visszaköszöntek az edzésen gyakorolt dolgok. Egyéni játékban is kiemelkedőt nyújtott a csapat, és nem csak hogy jól ismerték fel, de most már jól is alakították ki a létszámfölényes játékhelyzeteket. Sajnálom hogy nem játszhattuk le a helyosztókat, megérdemelték volna a gyerekek hogy ott is megmutassák mire képesek. Büszke vagyok a gyerekekre az egész tornán mutatott teljesítmény miatt.

 

U10 keret: Bencze Milán, Czippán Barnabàs, Farkas Flávió, Horváth Viktor, Kampf Koppány, Konrád Noel, Hortobágyi Marcell, Pabst Iván, Stikrád Ádám, Tolnai Ádám, Vass Zalán

U10 edzői értékelés: Az U11-es korosztály tornáján vettünk részt, és annak ellenére, hogy 1 évvel idősebbek ellen kellett játszanunk, a gyerekek maximálisan megállták a helyüket, sikerült is mérkőzéseket nyernünk, illetve szoros volt mindegyik, és talán egy kicsit nagyobb koncentrációval még jobban is sikerülhetett volna, de így is teljesen elégedett vagyok a teljesítményükkel.

 

U11 keret: Bödő Barnabás, Bődör Kornél, Fodor Borisz, Gömöri Róbert, Jusits Botond, Nagy Bálint, Pandurics Péter, Pete Ármin, Pető Máté, Somogyi Donát, Szaka Előd, Szita Soma, Törőcsik Bendegúz, Waltner Rolf

U11 edzői értékelés: A látottak alapján úgy gondolom, hogy a játék minden elemében kiemelkedtünk a tornán, ezért is sajnáltam a gyerekeket hiszen megérdemelték volna, hogy egy újabb élménnyel gazdagodjanak, illetve, hogy a döntőben is megmutathassák mire képesek. Viszont nem csak az én és a szüleik szemében, hanem a tornán nyújtott kimagasló teljesítményük miatt mindenképpen győztesnek tekinthetik magukat.

2023.11.02.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET