HÍREK


Pályázati felhívás

A kaposvári Puskin utca 24. szám alatti edzőpályához tartozó világosítás kiépítése munkával kapcsolatban kérjük árajánlatát. A pályavilágítással kapcsolatos beszerzési és szerelési feladatok a kaposvári labdarúgópálya fejlesztésével kapcsolatosak. A fejlesztéssel érintett pontos műszaki tartam az Ajánlatkérőnél elérhetőek megtalálhatóak. MLSZ előírás szerint minimum 350 LUX fényerővel kell szerelni a világítást.

Álláshirdetés

A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Tehetségközpont felvételt hirdet főállású labdarúgó edzői pozíció betöltésére.

Csoportgyőztes az U19-es csapat

A hétvégi dunaújvárosi mérkőzés tétje az volt U19-es csapatunk számára, hogy matematikailag is bebiztosítsa az NBI-es bajnokság C csoportjának megnyerését.

Bajnok és 2 év után újra az NB-I-ben az U15

A hétvégén megrendezett bajnoki forduló után matematikailag is biztossá vált, hogy az U15-ös csapatunk bajnokként, a következő szezonban újra az NB-I-ben folytathatja a szereplését.

Mérföldkőhöz érkezett az U15-ös csapat!

Tisztelt Szülők! Kedves Szurkolók! Újabb mérföldkőhöz érkezett akadémiánk. Az U15-ös csapatunk 2021. május 08-án (szombaton), a PVSK csapatát látja vendégül 10 órai kezdettel. Győzelem esetén kiharcolja a jogot arra, hogy a következő évben az első osztályban folytassák szereplésüket.

Személyi jövedelemadó felajánlás

Tisztelt Szülő, kedves Sportbarátunk! Az elmúlt évhez hasonlóan azzal a kéréssel fordulok Hozzátok, hogy amennyiben lehetséges a személyi jövedelemadótok 1 %-nak felajánlásával segítsetek...

Közlemény

Tisztelt Sportbarátok, Kedves Szülők, Akadémisták, Kollégák! Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a Double Pass által folytatott Akadémiai besorolás és kiértékelés lezárult.

Közlemény

Tisztelt Szülők! Az elmúlt évben - a 2020 évre kapott szponzori támogatásra tekintettel - a képzési hozzájárulás megfizetése felfüggesztésre került!

Emlékezzünk!

Bene Ferenc, akadémiánk névadója, december 17.-én ünnepelte volna 76. születésnapját.

BEMUTATKOZÁS A PROFIK KÖZÖTT

Az elmúlt hetekben több utánpótlás korú játékosunk kapott lehetőséget, hogy a felnőttek között is bizonyítsa tehetségét.

MLSZ Levél

VERIG07/0085-0001/2020

Valamennyi NB-s, megyei (budapesti) férfi, női felnőtt és utánpótlás nagypályás és futsal labdarúgó bajnokságban szereplő sportszervezet képviselője részére Székhelyén

Élete álma valósult meg a dombóvári tehetségnek

Gyermekkori vágya teljesült Keresztes Zalánnak azzal, hogy az OTP Bank Liga előző fordulójában bemutatkozhatott a Kaposvári Rákóczi NB I-es csapatában.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET